Hakimler böyle kandırılmış

Düzenleyen:
Hakimler böyle kandırılmış

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na her ikisi de savcı olan karı-koca etkin pişmanlıktan yararlanmak için başvurdu.

Ebru Karatosun Ankara

İfadeleri alınan karı ve koca, paralel hakim ve savcıların telefonlarına yüklenen “By Lock” isimli program üzerinden haberleştiklerini, yapıya mensup hakim ve savcıların T1, T2,T3, T4 şeklinde sınıflandırıldığını söyledi. Savcılık sınavına özel olarak hazırlanmış üzerinde DIAMOND (Pırlanta) yazan test kitaplarıyla hazırlandığını anlatan savcı T.D. “2014 Ekim ayındaki HSYK seçimleri öncesinde ismini bilmediğim bir şahıs evime geldi. Gülen’in rüyasında Kabe’ye gittiğini, Peygamberimiz ile görüştüğünü, bağımsızlara oy vermemiz gerektiğini söyledi. Himmet paralarını M.İ’ye verirdik. M.İ sürekli cep telefonuna yüklü ‘By Lock’ programını kullanarak diğer cemaat mensuplarıyla yazışıyordu. Kanaatimce tango programı yerine hukukçu olan cemaat mensupları ismini belirttiğim programı kullanmaktaydılar.”  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...