Türkler telefondan yemek siparişinde Avrupa lideri

Düzenleyen:
Türkler telefondan yemek  siparişinde Avrupa lideri

TEKNOLOJİ Haberleri

ING Bank, dünya çapındaki mevcut ve potansiyel bireysel bankacılık müşterilerinin harcama, tasarruf, yatırım ve para konularındaki hissiyatlarını daha iyi anlamak için gerçekleştirdiği uluslararası araştırmasını yayınladı.

Mobil Bankacılık 2016 raporuna göre Avrupalı tüketicilerin yaklaşık yarısı (yüzde 47) mobil bankacılık kanallarını kullanıyor, yüzde 16’lık bölümü de önümüzdeki 12 ay içinde mobil bankacılığa geçeceğini ifade ediyor. Araştırma sonuçlarına göre Türkler mobil bankacılık alanında en iyimser ülkelerden biri olarak öne çıkarken Türklerin  Avrupa ortalamasından daha fazla yemek siparişi verdiği ortaya çıktı. Mobil ödeme uygulaması kullanma konusunda da Türkiye liderliği bırakmadı. Avrupalı mobil cihaz sahiplerinin yüzde 40’ı (geçen yıl yüzde 33) bir mobil ödeme uygulaması kullandığını söylerken, Türkiye’de bu oran bir yılda 10 puanlık artışla yüzde 66 oldu. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...