Ferhat ile Gizem’i bomba ayırdı

Düzenleyen:
Ferhat ile Gizem’i bomba ayırdı

YAŞAM Haberleri

Saç telinden, küpesine eşine ait ne varsa saklayan polis Ferhat Koç 15 Temmuz’da şehit oldu. Geride ise düğünleri için gün sayan acılı eş Gizem Koç’u bıraktı.

Bir süre önce nikâh masasına oturan ve 31 Temmuz’daki düğün törenleri için gün sayan Ferhat-Gizem Koç çiftinin mutluluğu, FETÖ’ye bağlı darbeci askerlerin Özel Harekât Daire Başkanlığına attığı bombalarla yarım kaldı. Darbe girişiminin olduğu geceyi anlatırken gözyaşlarına boğulan Koç, şehidin, Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği Bölümünü bitirdikten sonra atanamadığı için polislik mesleğini seçtiğini anlattı. Koç, cuma akşamı gelinliğini almayı planladıklarını, 20.00’de randevuları olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Onu iptal etmemi istedi, ben de ‘nöbet yazdırma ertelemeyelim’ dedim. Ama o nöbet tutmak istedi. 23.00 sularında konuştuk. “Seni çok seviyorum, merak etme hayatım” dedi. Sonra şehit olmuş.” Aralarındaki aşkın tarif edilemeyecek kadar büyük olduğunu belirten Koç, “Saç telimden, saatime, kopan elbisemin parçasından küpeme, her şeyimi saklıyordu. Helikopter polisiydi, uçmayı çok seviyordu”  dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...