Sivas'ta FETÖ operasyonu 5 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sivas'ta FETÖ operasyonu 5 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

​Sivas'ın Suşehri ilçesinde darbe girişimi sonrası başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 5 kişi tutuklandı.

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında Suşehri Belediyesi İmar Müdürü Y.Ö., Belediye Veterineri D.A. ile emekli astsubay M.D., savcılık katibi A.K., öğretmen H.K. ve esnaf H.A.'yı gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Y.Ö., D.A, M.D., A.K., H.K. ve H.A.daha sonra adliyeye sevk edildi. Sabah saatlerine kadar devam eden sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 kişiden Y.Ö., H.A., M.D. ve H.K tutuklandı. D.A. ile A.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Öte yandan daha önce aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılık kararıyla serbest bırakılan M.A.Ş. de yapılan itiraz üzerine tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...