Antalyaspor'da ilk 11 belli oldu

Düzenleyen:
Antalyaspor'da ilk 11 belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais, takımının bu hafta Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk müsabakasında oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması için takımının ilk 11'ini belirledi.

Geçen sezonun iskelet kadrosunu koruyan Antalyaspor'da Morais, takımını 4-3-3 dizilimiyle sahada çıkaracak. Kaleci Fornezzi'nin önünde defansta Celustka, Diego ve Motta oynatması kesinleşen Morais, kamptaki hazırlık maçlarında göz dolduran Rıdvan'da İnkoom'un yerine forma giyecek. Orta sahada geçen sezon performansıyla ilk 11'in değişmeyen isimleri arasında yer alan Yekta, bu sene de oyun kurucu olacak. Geçen sene takımı ileri taşıyan Danilo ise Morais'in görev vereceği isim olacak. Yeni transfer Rennie ile Emre ve Deniz, takımda yer bulacak. Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o yine ileri uçta oynayacak.
Yeni transferlerden Kenan'ın ise Diego ve Celustka'nın defansın ortasındaki yüksek performansı genç oyuncunun forma şansını zora soktu. İyi bir kamp dönemi geçiren Mbilla, Zeki, Charles, Serdar ve Makoun'un da Morais'in görev vereceği futbolcular olacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...