El ele baskına gittiler yan yana uğurlandılar

Düzenleyen:
El ele baskına gittiler yan yana uğurlandılar

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te hücre evine düzenlen operasyonda şehit olan 3 harekât polisinin cenazeleri, dün düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Gaziantep Çevik Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle şehitler Başpolis Memuru İlhan Güleç (49), polis memurları Hüseyin Cengiz (50) ve Yaşar Polat'ın (20) cenazeleri memleketlerine gönderildi. Gaziantep'e 2 ay önce atanan Yaşar Polat'ın kardeşi Sabiha Polat ve teyzesi, şehidin ayakkabısına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Törende konuşan Vali Ali Yerlikaya, DAEŞ operasyonlarının süreceğini belirterek, ülkeye, bölgeye ve şehit yakınlarına başsağlığı diledi. Şehit Hüseyin Cengiz'in üniformasını giyen kızı Merve Cengiz ise babasının tabutuna sarılarak ağladı. Tabutun en önüne geçen Merve, babasının Türk bayrağına sarılı tabutunu severken, "Aşkım, babam, bak en öndeyim. Ağlamıyorum" dedi. Arkadaşlıkları düşman kıskandıran Başpolis Memuru İlhan Güleç ile polis memuru Hüseyin Cengiz, son operasyona da birlikte el ele gitti. Aynı operasyonda şehit olan arkadaşların tabutları da yan yana uğurlandı. Yakınlarının sarılıp gözyaşına boğulduğu şehitler, okunan duaların ardından meslektaşlarının omuzlarında memleketlerine gönderildi. Şehit Güleç'in cenazesi Kahramanmaraş’ta; Cengiz'in Osmaniye'de; Polat'ın ise Kilis'te toprağa verildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...