'FETÖ’cüler PKK’yla sürekli görüşürdü'

Düzenleyen:
'FETÖ’cüler PKK’yla sürekli görüşürdü'

GÜNDEM Haberleri

Gizli tanıktan şok ifadeler: Sözde imamlar, PKK’lılarla düzenli görüşüyorlardı. Görüşmeleri Mustafa Özcan, Şerif Ali Tekalan ve ‘kıta imamları’ yapıyordu. Görüşmenin birine şahit oldum.

İstanbul’daki FETÖ soruşturması kapsamında, 2015’in Kasım ayında ifadesi alınan gizli tanığın sözleri, hain örgütün çirkinliklerini gözler önüne serdi. Üniversite yıllarında tanıştığı örgütün çeşitli kademelerinde görev alan tanık, ifadesinde özetle şunları kaydetti: 
“Cemaatin ülke ‘imamları’ toplantısında bize, ‘Ümitsizliğe düşmeyin. Asker içerisinde uyuyan hücrelerimiz var. Zamanı geldiğinde harekete geçecekler. Bunu yayın, ama bize mensup askerleri ele vermeyin’ diyordu. Ermeni diasporası, Yahudi lobisi, Mason loca başkanları ile Fethullah Gülen’in hediyeleşmelerine şahit oldum. Örgüt üst düzey yöneticisi Mustafa Eker, hem Ermeni hem de Mason lobisi ile samimiydi ve sürekli gizli görüşmeler yapardı.  ‘Devlet, Kaynak Holding’e el koyarsa, para devlete kalmasın, kendi elimizde bulunsun’ diye parayı yurt dışına çıkarmaya başladılar. Haziran 2015 seçimlerinde ‘AK Parti’ye karşı HDP’yi desteklemek gerekir. Bu da dini mübine yapılmış en büyük hizmettir algısını yerleştirin’ şeklinde karar aldılar. Pensilvanya’dayken maskeli 2 kişi Gülen’e gelerek, ‘Kıldığımız namazdan bir şey anlamıyoruz’ dedi. Gülen, de ‘Benim kıldığım tüm namazların sevabı ile sizin bir vakitte kıldığınız namazın sevabını değiştirmeye var mısınız?’ diye sorarak, onları ikna ettiğine şahit oldum. Bazı ülke büyükelçileri, Paralel Yapı ile ilgili gerçek raporları Türkiye’ye vermedi. Örgüt yurt dışında daha da güçlendi. Görev yaptığım ülkeye PKK üst düzey yöneticilerinin geleceğinden ‘imamlar’ haberdardı. PKK’lılarla düzenli görüşüyorlardı. Görüşmeleri Mustafa Özcan, Şerif Ali Tekalan ve kıta ‘imamları’ yapıyordu. Görüşmelerden birine şahit oldum. Örgüt, MİT müsteşarı Hakan Fidan’ı hiç sevmezdi. Onun İran ajanı olduğu yönünde algı operasyonu yapardı.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...