Hakkari şehidinin naaşı memleketi Uşak'a getirildi

Düzenleyen:
Hakkari şehidinin naaşı memleketi Uşak'a getirildi

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki saldırıda şehit olan Piyade Onbaşı Aydındağ'ın naaşı, Uşak'a getirildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Onbaşı Süleyman Aydındağ'ın cenazesi, askeri uçakla Uşak'a getirildi. Şehit Aydındağ'ın naaşını taşıyan hava kuvvetlerine ait askeri uçak, sabah saatlerinde Uşak Havaalanı'na iniş yaptı. Şehidin naaşı, ailesi, Uşak Valisi Ahmet Okur, milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç ve Özkan Yalım, Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, Jandarma Komutanı Nedim Selbisu, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Silah arkadaşlarının cenaze aracına taşıdığı şehidin naaşı, daha sonra Eşme ilçesine götürüldü.
Karşılama töreni sırasında şehidin annesi Sultan Aydındağ ve babası İbrahim Aydındağ ile yakınları gözyaşlarını tutamadı.
Şehidin cenazesi, Eşme İlçesi Kolonkaya köyünde bugün öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.
Kayseri Komando Tugayında vatani görevini yaparken geçici görevle Çukurca'ya giden Aydındağ, dün teröristlerin Hisar Dağı bölgesindeki havanlı saldırısında şehit olmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...