Egemen Bağış'tan eylem açıklaması, 'Türkiye emin ellerdedir'

/ Kaynak: İHA
Egemen Bağış'tan eylem açıklaması, 'Türkiye emin ellerdedir'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Egemen Bağış, 'Türkiye bugüne kadar çok büyük zorlukları atlatmış güçlü bir ülkedir. Türkiye emin ellerdedir. Kimsenin şüphesi olmasın'.

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Gezi Parkı olaylarında iyi niyetli insanların vermek istedikleri mesajlarla kötü niyetli insanların istismar etmeye çalıştıkları ortamın iç içe karıştığını ifade ederek, "Türkiye bugüne kadar çok büyük zorlukları atlatmış güçlü bir ülkedir. Türkiye emin ellerdedir. Ondan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi. nbsp;11. Türkçe Olimpiyatları için Türkiye'ye gelen çocukları kabul eden AB Bakanı Bağış, gazetecilerin soruları üzerine Taksim Gezi Parkı olaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yaptığı açıklamaya işaret eden Bağış, "O açıklama zannediyorum herkese gerekli mesajları vermiştir. Maalesef iyi niyetli insanların vermek istedikleri mesajlarla kötü niyetli insanların istismar etmeye çalıştıkları ortam iç içe karışmıştır. Tabiri caizse izler birbirine karışmıştır. Türkiye bugüne kadar çok büyük zorlukları atlatmış güçlü bir ülkedir. Türkiye emin ellerdedir. Ondan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Başbakanımızın önderliğinde tüm bu sorunları da inşallah en iyi şekilde atlatacağız" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...