Köpeğin üzerine Türk bayrağı giydirmişler

Köpeğin üzerine Türk bayrağı giydirmişler

GÜNDEM Haberleri

Kadıköy'de Taksim Gezi Parkı eylemcileri'nin bir köpeğin üzerine Türk bayrağı giydirmeleri sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım'ın Twitter hesabında yayınladığı fotoğraf dün akşam saatlerinde Kadıköy'de çekilmiş. Gezi Parkı protestolarına destek vermek için geldiği iddia edilen bir kişinin, yanında getirdiği köpeğinin üzerine Türk bayrağını geçirmesini şaşkınlık içinde izleyen vatandaşların tepkisi üzerine köpeği getiren vatandaşın protesto bölgesinden uzaklaştığı iddia ediliyor. Sosyal medyada büyük tepki toplayan fotoğrafın kimin tarafından çekildiği bilinmiyor. İki kare fotoğrafı çeken kişinin "Köpeği tasmasıyla birlikte gezdiren kişinin yüzünün belirgin olan fotoğrafları da var, ancak onları yayınlamak istemiyorum" mesajı twitter takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Bazı Twitter takipçileri olaya "Bu müptezelliğe daha ne kadar katlanacağız" diyerek tepkilerini dile getirdiği görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...