16'ıncı günde Taksim sakin

/ Kaynak: CHA
16'ıncı günde Taksim sakin

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Gezi Parkı eylemlerinin 16'ıncı gününde Taksim'de hayat normale dönmeye başladı. AKM önüne konuşlanan polis ise bekleyişini sürdürüyor.

Gezi Parkı eylemlerinin 16'ıncı gününde Taksim'de hayat normale dönmeye başladı. Taksim'e çıkan yollardaki barikatlar kaldırılırken araçlar da meydana çıkabiliyor. Polis ekiplerinin dün Taksim Meydanı'na çıkmasıyla yaşanan olaylar bugün yerini sakinliğe bıraktı. Polisle çatışan marjinal grupların çekilmesiyle Taksim'de hayat normale dönmeye başladı. Belediye ekipleri gece Taksim Meydanı'nda temizlik yaptı. Metro seferleri henüz normale dönmezken işyerine giden vatandaşla araçlarıyla meydana kadar çıkabiliyor. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önüne konuşlanan polis ise bekleyişini sürdürüyor. Taksim'de şuan için olağanüstü bir olay yaşanmıyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...