Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 1299 kişi yakalandı

Düzenleyen:
Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 1299 kişi yakalandı

YAŞAM Haberleri

Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birliklerince Suriye, Irak ve Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı geçiş yapmaya çalışan bin 299 kişi yakalandı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birliklerince, Suriye, Irak ve Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı geçiş yapmaya çalışan bin 299 kişinin yakalandığı bildirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde "günlük faaliyetler"e yer verildi.
Buna göre, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan bin 201 kişi ve Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçmeye teşebbüs eden bir kişi yakalandı. Müdahaleler sonucunda, 2 bin 10 paket sigara, iki cep telefonu, bir yüzük, 100 dolar, 19 bin 300 Suriye lirası, iki parfüm, SIM kartı, iki Suriye kimliği, bir çakmak, bir kolye ele geçirildi. Irak'tan 96, Yunanistan'dan iki kişi Türkiye'ye yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken yakalandı. Türkiye'den yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 58 kişi yakalanırken, müdahaleler sonucunda eroin yapımında kullanılan 140 litre asit anhidrit ele geçirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...