Doğu kar ve buzla mücadele ediyor

Düzenleyen:
Doğu kar ve buzla mücadele ediyor

YAŞAM Haberleri

Doğu Anadolu Bölgesinde hava sıcaklığında hissedilir derecede artış yaşanırken belediye ekipleri iki gün önce yağan kardan sonra kenar semtlerde kalan kar ve buzları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin karla mücadele ekipleri kentin bazı bölümlerinde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleri cadde ve sokaklarda biriken karı kaldırırken buzlu kısımlar da kazma ve küreklerle belediye personeli tarafından temizleniyor. 
Bölge illerinde gündüz ortalama hava sıcaklığı 10 dereceye kadar çıkarken geceleri ise sıfırın altına seyrediyor. 
Cemrenin toprağa düşmesiyle birlikte Erzurum’da da hava sıcaklığının hissedilir derecede arttığını belirten karla mücadele ekiplerinden Musa Koç, "Bugünlerde gündüz saatlerinde hava iyi fazla soğuk değil ancak gece yine eksi 11’ler civarında. Artık bahar ayında son kar ve buzla mücadele çalışmalarımızı yapıyoruz. Vatandaşların kayıp düşmemeleri için buzlu yerleri kırıyoruz" diye konuştu. 
Öte yandan Erzurum Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğünün hava tahminlerine göre cumartesi ve pazar günü bölgenin yeniden kar yağışının etkisi altına girmesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...