TOKİ, 50 milyar dolara talip

- Güncelleme:
TOKİ, 50 milyar dolara talip

Ekonomi Haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Norveç'in küresel emlak piyasasına kanalize etmeyi planladığı 50 milyar doları Türkiye'ye çekmek için çalışma başlattı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Norveç'in küresel emlak piyasasına kanalize etmeyi planladığı 50 milyar doları Türkiye'ye çekmek için çalışma başlattı. TOKİ Başkanı Haluk Karabel'in de aralarında bulunduğu heyet, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı koordinatörlüğünde Norveç'te görüşmeler yaptı. Norveç'te bakanların yanı sıra finans kuruluşlarının temsilcileri ile de görüşmeler yaptı, Türk gayrimenkul sektörü hakkında sunum yaptı. Norveçli gayrimenkul yatırımcılarını Türkiye'ye davet eden Karabel, TOKİ'nin kendi kaynaklarıyla ürettiği ve İstanbul'da 2 adet, Ankara'da ise 500 bin konutluk yeni projeler başlatacağını anlatarak yatırımcıları Türkiye'ye davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...