Huawei'den dünyanın en ince akıllı telefonu

Huawei'den dünyanın en ince akıllı telefonu

TEKNOLOJİ Haberleri

Huawei, 6.18 mm incelikteki Ascend P6 modeliyle dünyanın en ince akıllı telefonunun lansmanını yaptı.

Huawei, 6.18 mm incelikteki Ascend P6 modeliyle dünyanın en ince akıllı telefonunun lansmanını yaptı. Dört çekirdekli işlemcisi, 5 Mega piksellik ön ve 8 Mega piksellik arka yüzdeki kamerası ve daha birçok kullanıcı dostu özellikleriyle göz dolduran Huawei Ascend P6 teknolojiyi zarafetle buluşturuyor. nbsp;Huawei, 6.18 mm incelikteki Ascend P6 modeliyle dünyanın en ince akıllı telefonunun lansmanını yaptı. Dört çekirdekli işlemcisi, 5 Mega piksellik ön ve 8 Mega piksellik arka yüzdeki kamerası ve daha birçok kullanıcı dostu özellikleriyle göz dolduran Huawei Ascend P6 teknolojiyi zarafetle buluşturuyor. nbsp;Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri çözüm sağlayıcısı Huawei, 6.18 mm inceliğindeki dünyanın en ince akıllı telefonunun lansmanını yaptı. 1.5Ghz dört çekirdekli işlemci ve metal gövdesi olan Huawei Ascend P6, 4.7-inch yüksek çözünürlüklü hücre içi görüntü kapasitesi ve 5Megapixel'lik ön kamerası ile en son teknolojik özelliklere sahip. Üstün yazılım performansına sahip HUAWEI Ascend P6, zarafeti keskinlikle buluşturuyor. nbsp;Lansmanda konuşan Huawei Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu, "HUAWEI Ascend P6, endüstri içindeki öncü tasarımı, ileri fonksiyonlarla donatılan kamerası ve Huawei'nin tescilli Emotion UI teknolojisine sahip hassas kullanıcı ara yüzü ile, akıllı telefonlar içerisinde bir yıldız gibi parlıyor. Ascend P serisi özel tasarıma sahip akıllı telefonlarımızda elde ettiğimiz başarıyı, HUAWEI Ascend P6 ile bir adım daha öteye taşıyarak eşsiz teknoloji ve tamamen göz alıcı bir tasarım sunuyoruz" dedi. nbsp;HUAWEI Ascend P6, 120 gr ağırlığıyla çok hafif ve 6.18 mm ile ultra ince. En küçük cebe ya da el çantasına sığacak kadar küçük olmanın yanında, HUAWEI Ascend P6 şıklığıyla da göz dolduruyor. Huawei Ascend P6, 1.5Ghz dört çekirdek işlemci, Android 4.2.2. işletim sistemi, 2000mAh batarya, 4.7-inch HD ve hücre içi LCD ekran teknolojisi sayesinde, eldiven giyerken bile kullanım imkanı sunan 'Sihirli Dokunuş' (MagicTouch) gelişmiş ekran tepkisi özellikleriyle göz dolduruyor.
HUAWEI Ascend P6, Huawei Ascend P serisinin amiral gemisi telefonu olarak, modayı takip edenler için en son modayı, doğal bir kavise sahip gövde ve metalik görünümü bir araya getirerek zarif ve şık bir telefon sunuyor. Göz kamaştıran güzellikteki Ascend P6 en moda tasarımı, kullanıcı dostu fonksiyonlarla buluşturuyor.
HUAWEI Ascend P6'nın, 5 Mega piksellik, sektöründe öncü kapasiteye sahip ön yüzündeki kamerası, otomatik Face Enhance özelliği ile fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı sevenlere dünyaca ünlü modelleri aratmayacak fotoğraflar çekme imkanı sunuyor. 8MP, 4 cm makro lens ve F2.0 diyaframa sahip arka kamerası sayesinde, 1080P full HD video kaydetme ve oynatma özelliklerini de barındırıyor. Huawei'nin tescilli yazılımı IMAGESmart sayesinde kullanılabilecek karşıtlık ve renk geliştirme, otomatik görüntü tanıma, obje izleyici odak ve hazır portre desteği ile, HUAWEI Ascend P6 en acemi fotoğrafçıyı bir profesyonele dönüştürüyor.
HUAWEI Ascend P6 daha hassas bir ekranla, Huawei'nin Emotion UI kullanıcı ara yüzünü de güncelledi. Huawei, Emotion UI ara yüz özelliğini, insanlardan ilham alarak ve tüm dünyadaki 5 milyondan fazla telefon kullanıcısından aldığı tavsiyeler ile en son versiyonuna yükseltti. Huawei'nin tescilli kullanıcı ara yüzü olan Emotion UI, Uni-Home fonksiyonunu da güncelleştirerek; geliştirilmiş güvenlik, ihtiyaç duyulan tüm işlev ve bilgileri tek, özelleştirilebilir bir ekranda toplayan Me Widget, Sihirli Dokunuş ve Akıllı Okuma özellikleri ile daha kolay ve kişiselleştirilebilir bir ekran paneli sunuyor Huawei'nin Emotion UI ara yüzünde panoramik çekim ve yüz tanıma gibi fotoğraf çekim özellikleri göze çarpıyor.
Sınıfında, yüzde 30 daha fazla güç tasarrufu
Huawei'nin eşsiz Otomatik Kesintili Alım (ADRX) ve Hızlı Güç Denetimi (QPC) gibi güç tasarrufu teknolojileri, aynı boyuttaki akıllı telefon bataryalarına karşılaştırıldığında performansı yüzde 30 daha fazla artırıyor.
Huawei'nin çoklu-ekran AirSharing teknolojisi ile, iş yerinde ya da oyun oynarken birçok cihazı birbirine bağlayabilir ve kolayca dokümanları paylaşarak daha verimli çalışabilir, minimum gecikme zamanıyla oyun deneyiminizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.
HUAWEI Ascend P6 akıllı telefonu ve kılıfı siyah, beyaz ve pembe renk olarak sunuluyor. Haziran ayından itibaren Çin'de ve hemen ardından Temmuz ayı itibariyle Batı Avrupa'da Vodafone, Telefonica, Orange, H3G, O2, Carphone Warehouse, TalkTalk, Media Markt amp; Saturn, TIM satış kanallarının yanında, online olarak Amazon ve CDiscount'ta piyasaya sunulmaya başlıyor.
Huawei Hakkında
Huawei bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Müşteri odaklı inovatif yaklaşımlarımız ve güçlü ortaklıklarımız sayesinde, telekomünikasyon ağları, cihazlar ve bulut teknolojisi alanlarında avantajlı çözümler sunuyoruz. Huawei olarak, rekabetçi çözümler ve hizmetler sunarak telekomünikasyon operatörleri, işletmeler ve tüketiciler için maksimum değer yaratmayı hedefliyoruz. Ürün ve çözümlerimiz 140 ülkede, dünya nüfusunun üçte birine ulaşıyor. 20 yıldan fazla bir sure boyunca, bilgi ve İletişim teknolojileri sektöründe elde ettiğimiz zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarımızla, iş ortaklarımız ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insana olağanüstü deneyimleri ve bir dünya imkanı sunuyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...