Altın ayı piyasasına girdi, herkes kaçıyor

- Güncelleme:
Altın ayı piyasasına girdi, herkes kaçıyor

Ekonomi Haberleri

Üç yılın dibinden işlem gören altının uzun vadeli bir ayı piyasasına girdiği ve pozisyon kapatmak için fırsat kollanması gerektiği ileri sürüldü.

Uzmanlara göre, son üç yılın en düşük seviyesinden işlem gören altın uzun vadeli bir ayı piyasasında ve yatırımcılar pozisyonlarını kapatmak için fırsat aramalılar. CNBC´ye konuşan Dennis Gartman, "Uzun vadeli ayı piyasası. Bugün alım yaparsanız çok fazla şey beklemeyin. Eğer altının varsa ve biraz ralli olursa satın." dedi. Chart Prophet Capital baş yatırım stratejisti Yoni Jacobs, altın 1200 seviyesini kırarsa fiyatın 1000 dolara kadar düşebileceğini kaydetti. Jacobs, "1200´de destek bulacağız yada 1000 dolar göreceğiz. Bu noktada birçok boğa altın almak isteyecek. Bu dönemde biraz kazanç olabilir ancak sonunda altın çökecek. Altın 3.5 yıl içinde 700 dolara inecek. En son ayı piyasası 19 yıl sürmüştü" dedi. Jacobs, altının hiçbir zaman son iki yılda olduğu kadar popüler olmayacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...