Başkanlar kampa giriyor

Düzenleyen:
Başkanlar  kampa giriyor

GÜNDEM Haberleri

Yenilenme harekâtı kapsamında teşkilatta değişime devam eden AK Parti, bir yandan da 2019’daki yerel seçimlere yönelik hazırlık yapıyor.

İsmail Sonsuz ANKARA
Yenilenme harekâtı kapsamında teşkilatta değişime devam eden AK Parti, bir yandan da 2019’daki yerel seçimlere yönelik hazırlık yapıyor. Bu kapsamda AK Partili belediye başkanları 5-6 Eylül’de Genel Merkez’de kampa alınacak. İlk gün AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, ikinci gün ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında toplantılar yapılacak.
KARNE ÇIKARILDI
 2019’daki seçimlere şimdiden hazırlık yapan AK Parti, Genel Seçimlerde başarıdaki yerel yönetimlerin performansının etkili olduğundan hareketle işi sıkı tutuyor. Bu kapsamda parti yönetimi, AK Partili bütün belediyelerin performanslarını sürekli izliyor. Her ilde saha çalışması yapılarak belediye başkanları ile ilgili ayrıntılı raporlar hazırlanıyor. Periyodik olarak yapılan anketlerle vatandaşlara Belediye Başkanı’ndan ve hizmetlerinden memnun olup olmadıkları sorularak başkanların karnesi çıkarılıyor. Belediye Başkanlarıyla ilgili illerden ve Genel Merkez’e gelen şikayetler de tek tek inceleniyor. 5 ve 6 Eylül’deki toplantılarda belediye başkanlarının hizmet performansları masaya yatırılacak. Toplantıda belediye başkanlarından il ve ilçe teşkilatlarıyla ilgili görüşler de alınacak. Başkanlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın önemli uyarılarda bulunması bekleniyor. AK Parti Ekim ayında da geleneksek kampını toplayacak. Afyonkarahisar’da 6-8 Ekim tarihlerinde yapılacak kampa AK Parti kurucuları, milletvekilleri ve bakanlar katılacak. Kampta değişik başlıklar altında yapılacak oturumlarda başta ekonomi ve terörle mücadele olmak üzere bir çok konu ayrıntılı olarak görüşülecek. Toplantıları Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat yönetecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...