Vadistanbul AVM açıldı

Düzenleyen:
Vadistanbul AVM açıldı

EMLAK Haberleri

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat ve Invest İnşaat Ortak Girişimi, Evyap'ın Ayazağa'daki arazisi üzerinde konumlandırdığı Vadistanbul AVM’yi İstanbulluların hizmetine sundu.

İstanbul'un yeni gözdesi olmaya aday olan megamall kategorisindeki  Vadistanbul AVM, kapalı alanlarında bile doğanın güzelliklerini kucaklayan, şeffaf ve dışa dönük mimari yapısıyla konforlu alışverişin bütün olanaklarını ziyaretçilere sunuyor. Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezleri konumunda yer alan  Vadistanbul AVM’si, dünyanın en gözde markalarıyla İstanbul'un en beğenilen lezzet mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasıyla buluşturuyor. 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul’da; 1.915 lüks konut, 103 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 220 odalı, 5 yıldızlı otel bulunuyor.

En büyük şov havuzuna sahip
Vadistanbul AVM için özel olarak tasarlanan müzikli gösteri havuzu, Avrupa yakasının en büyük ve görkemli şov havuzu olma özelliği taşıyor. 2000 metrekare büyüklüğündeki muhteşem havuz, AVM'nin ana girişinin hemen önünde yer alıyor. Gün boyunca AVM ziyaretçilerini su gösterileri ile karşılayan havuz, havanın kararması ile birlikte ziyaretçilerine görsel ve işitsel şölen sunuyor. 

Engellilere özel tasarım
Vadistanbul AVM'nin mimari yapısı engelli erişimi dikkate alınarak tasarlandı. Vadistanbul AVM, görme engellilerin erişimini kolaylaştırma amacıyla hayata geçirilen olan “Hayal Ortağım” mobil uygulaması plartformuna katılmak için gerekli çalışmaları başlattı. Bu kapsamda AVM içerisinde Beacon Bluetooth teknolojisini kullanan “Hayal Ortağım“ uygulaması, kullanıcılarının konumlarını saptayarak istedikleri noktalara ulaşmaları için yönlendiriyor.

İlk Havaray hattı hizmet verecek
Ulaşım olanaklarıyla da ayrıcalıklar sunan Vadistanbul'a TEM bağlantı yollarıyla kolayca erişilebiliyor. Vadistanbul’un yatırımcılarının tüm maliyetini üstlenerek hayata geçirdiği Havaray ile Vadistanbul, şehrin Metro hattına bağlandı. 15 milyon Euro'luk yatırım desteğiyle hayata geçirilen ve Türkiye'de ilk ve tek olan Havaray ile kolayca Vadistanbul’a ulaşım imkanı sağlayacak.

Vadistanbul AVM'de eğlence sürecek
Ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmayı amaç edinen Vadistanbul AVM'de açılış kutlamaları Eylül ayı sonuna kadar sürecek. 23 Eylül Cumartesi Sattas ve 24 Eylül Pazar Six Pack ile Vadistanbul AVM, ziyaretçilerine ücretsiz olarak eğlenceli anlar yaşatacak.

Vale hizmetİ ücretsiz
Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile öne çıkan Vadistanbul AVM, açılışa özel olarak Eylül ayı sonuna kadar vale hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca İstinye, Kemerburgaz, Zincirlikuyu ve Maslak hattında günde 39 defa ring seferi de düzenleniyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...