Primi gören yatırımcı Başakşehir’e koşuyor

Düzenleyen:
Primi gören yatırımcı Başakşehir’e koşuyor

EMLAK Haberleri

ASAF İş Ortaklığı, “3. İstanbul Başakşehir” projesinde “Grand Rezidans” etabının satışlarına başladı. Yüzde 15 olan yabancı ilgisi gittikçe artıyor. Fiyatlar 299 bin TL’den başlıyor

Cabir Tuğrut

Türkiye’de son yıllarda büyük gelişim gösteren gayrimenkul sektörünün göz bebeği İstanbul’da, proje satışları da tam gaz devam ediyor. Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı’nın, Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği “3. İstanbul Başakşehir” projesinde “Grand Rezidans” etabının satışları başladı. Tanıtım amacıyla düzenlenen basın toplantısına, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ile Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık katıldı. Mahmut Akbal, İstanbul’da örnek bir şehircilik anlayışıyla geliştirilen Başakşehir bölgesinin yıldızının her geçen gün daha fazla parladığının altını çizerken, 3. İstanbul Başakşehir projesinin de benzersiz konumu ve avantajlı fiyatlarıyla yatırımcıların büyük ilgisini çektiğini söyledi. Akbal “Grand Rezidans’ı 2019 sonunda teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.
Ömer Saylık da “Lansmana özel, yüzde 5 ilave indirim sunulan 3. İstanbul Grand Rezidans’ta, büyüklükleri 76 metrekare ile 252 metrekare arasında değişen 140 adet rezidans bulunuyor. Projemizde kuru temizlemeden resepsiyona kadar hizmetler, ev sahiplerinin kullanımına sunulacak. Fiyatlar, kısa bir süreliğine 299 bin TL’den başlıyor, rezidans seçeneklerine göre 773 bin TL’ye kadar ulaşabiliyor. Peşin ödemede yüzde 15 indirim sunuyoruz. Projemizde banka kredisi kullanan müşterilerimiz için ise peşinat rakamı sadece yüzde 5!.. Kredi kullanmak istemeyen müşterilerimiz için ise 60 ay sıfır faiz kampanyamız devam ediyor. 3. İstanbul Başakşehir projesinde, ilk lansmanı gerçekleştirdiğimiz Aralık 2016’dan bu yana, 1’inci ve 2’nci etabın yüzde 60’ı satıldı. Yaklaşık yüzde 20’lik bir prim yaptığını gözlemliyoruz” diye konuştu. Projede satışı yapılan konutların yüzde 15’inin yabancılar tarafından alındığını hatırlatan Ömer Saylık “Projemiz, özellikle içinde bulunduğumuz coğrafya ve komşu ülkelerde büyük ses getirdi” ifadelerini kullandı. Yabancı ilgisinin artarak devam ettiğine dikkat çeken Mahmut Akbal da, şunları söyledi: Bu sene ilk 8 ay konut satışında rekor yılı. 2016’nın yaklaşık 65 bin üzerinde seyrettiğimizi görüyoruz. Keza yabancıya satışta da benzer bir tablo söz konusu. Yabancı yatırımcılara yönelik konut satışında geçtiğimiz yıla göre yaklaşık yüzde 10’luk bir artış var.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...