16 bin liralık elektrik fatura şaşırttı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
16 bin liralık elektrik fatura şaşırttı

Ekonomi Haberleri  / İHA

Antalya'da 28 daireli apartmanda ortak kullanılan elektrik için kesilen 16 bin 165 TL'lik fatura şaşkına çevirdi

Apartman yöneticisi Gürsel Ardıç, aylık 15 TL aidat aldıkları ve çoğu emekli olan apartman sakinlerinin faturayla şoke olduklarını söyledi. Akdeniz Elektrik (AKEDAŞ) tarafından apartmanın ortak kullanımı olan asansör, koridor aydınlatması ve hidrofor için kullanılan 28 günlük elektrik bedeli olarak kesilen 16 bin 165 TL fatura geldiğini belirten Ardıç, yanlışlığın düzeltilmesi için Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş'ye şikayette bulunduklarını ve sayacın kontrol edilip okumanın yeniden yapılmasını istediklerini ifade etti. nbsp;Apartman yöneticisi Gürsel Ardıç, "28 dairenin bulunduğu apartmanımızda ikamet edenlerin çoğu emekli insanlar. Apartman aidatı ise aylık 15 TL. Bu parayı bile ödemekte güçlük çeken komşularımız varken, ben de işimi gücümü bıraktım bu faturanın peşine düştüm. Daha önceki aylarda gelen en yüksek fatura bedelimiz 80 TL idi. 16 bin TL tutarındaki faturayı ödemek bizim için mümkün değil" dedi.
"GÖREVLİLER BU İŞİN UZMANI DEĞİL"
Elektrik panosunun bakımsızlığından da şikayet eden Gürsel Ardıç, "Faturaları okumaya gelen görevliler bu işin uzmanı değil.Teknik bilgileri yok.Bu yüzden de yanlış okumalar yapıyorlar ve bizi zor durumda bırakıyorlar" diye konuştu.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...