Flaş iddia: Erdoğan, bir başka belediye başkanıyla daha görüştü!

Düzenleyen:
Flaş iddia: Erdoğan, bir başka belediye başkanıyla daha görüştü!

GÜNDEM Haberleri

Beştepe'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'la da görüştüğü iddia edildi.

Hande Fırat, CNN Türk'teki canlı yayında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Melih Gökçek'ten önce Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'la da görüştüğünü ileri sürdü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Uğur'dan dikkat çeken hareket

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyiop Erdoğan ile görüşmesinin ardından şahsi Twitter hesabından "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı" ifadesini kaldırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği iddia edilen 6 belediye başkanından biri olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Twitter hesabından "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı" ifadesini kaldırdı. CNN Türk'te konuşan Hande Fırat, Edip Uğur'un da bugün Erdoğan ile görüştüğü bilgisini paylaştı.

İfadenin kaldırıldığını CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

İşte o görüntü:

Flaş iddia: Erdoğan, bir başka belediye başkanıyla daha görüştü!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...