Başbakan Yıldırım: Kadın istihdamı arttıkça çok daha hızlı yol alacağız

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım: Kadın istihdamı arttıkça çok daha hızlı yol alacağız

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yıldırım, "Eğitimde, sağlıkta, iş hayatında kadın istihdamı arttıkça hem kalkınma yolunda hem de refah yolunda çok daha hızlı yol alacağız. Buna yürekten inanıyorum." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Anadolu Hotels Downtown'da "Karar Alma Mekanizmalarında Kadın Temalı Sempozyum"un kapanış oturumunda yaptığı konuşmada "Eğitimde, sağlıkta, iş hayatında kadın istihdamı arttıkça hem kalkınma yolunda hem de refah yolunda çok daha hızlı yol alacağız. Buna yürekten inanıyorum." dedi.

"BEDELİNİ ÖDEDİLER"
Kuzey Irak'ta yaşananlar gördük, zamanlıca uyarılarımızı yaptık ama maalesef dikkate alınmadı, mağdur olan insanlar oldu, yapanlarda bedelini ödedi.

"15 TEMMUZ GECESİ MEYDANLARA EN ÖNCE İNEN KADINLARIMIZ OLDU"
Kadınlarımızın her alanda sevgilinin, merhametin hakkında savunucusu olmuştur. Türk kadını gayret, minnetle şükranla anılacaktır. Türk kadını Türkiye'nin ekonomisinde, sosyal hayata, akademik hayata ağırlığını koymuş durumda. Üniversitelerdeki hocalarımızın yüzde 53'ü kadınlardan oluşmakta. 15 Temmuz gecesi meydanlara en önce inen kadınlarımız oldu, her iki kişiden biri kadındı. AK Parti 15 yıldır kadınlardan güç alarak siyaset odağında yer aldı. 15 yılın başarasında kadınlarımızın çok önemli katkısı var.

.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...