Ünlü YouTuber "Tırcı Alican" hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü YouTuber "Tırcı Alican" hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

"Alex745alejandro" rumuzuyla tanınan Türk YouTuber Ali Can, dün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

İşvereni ve yakın arkadaşı "LL Serdar"ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurduğu bilgiye göre 16:00'da hayata gözlerini yumdu

Nevşehir’de yaşayan teyzesinin oğlu Salih Işınmış ise yaptığı açıklamada tırıyla yük boşalttıktan sonra yorgun düştüğünü ve ardından aracında uykuya daldığını belirtti.

Bir daha gözleri açamayan Ali Can’ın In der Schildwacht Str 15 / 65933 Frankfurt am Main (Grisheim) adresindeki Frankfurt Türk Federasyonu camisinde öğle namazına mütekiben cenaze namazı kılınacak.

İŞTE ÜNLÜ YOUTUBER ALİ CAN HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Sempatik tavırlarıyla kısa sürede büyük hayran kitlesi edinen Ali Can, TIR yolculukları sırasında çektiği videolarla popüler olmuştu. Bir dönem araba tanıtım videoları da çeken Ali Can, TIR'cı Ali lakabıyla internette biliniyordu. Neşeli tavırları ve kendine has üslubuyla bir çok kişi tarafından sevilen Ali Can'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü.

ALİ CAN KİMDİR?

Ali Can 3 Mart 1968 tarihinde Nevşehir'e bağlı Ürgüp ilçesinin İbrahim Paşa köyünde doğdu. Okulu bırakıp baba mesleği olan uzun yol şoförlüğünü tercih eti. İzmir'e bağlı Bayraklı ilçesinde askerliğini tamamladıktan sonra 1992 yılında Almanya'nın Dresden şehrine yerleşen Ali Can,burada Alman devletinin resmi posta teşkilatı olan Deutsche Post da işe başladı. Evliğini burada yapmış ve bu evliliğinden Yasemin adında bir kızı olmuştur. 2016 yılında işinden istifa edip yakın arkadaşı Serdar'ın yanında LLS şirketinde işe başlamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...