Teknik direktör kaza geçirdi

Teknik direktör kaza geçirdi

YAŞAM Haberleri

Bursasporlu eski futbolcu ve Spor Toto 3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Tunahan Akdoğan, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, yönetimindeki otomobille önündeki araca çarptı.

Bursasporlu eski futbolcu ve Spor Toto 3. Lig takımlarından Darıca Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Tunahan Akdoğan, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, yönetimindeki otomobille önündeki araca çarptı. nbsp;Akdoğan'ın yara almadan kurtulduğu kazada hafif yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. nbsp;Kaza, dün Orhangazi- Bursa karayolu üzerinde Çeltikçi Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Geçen sezon İstanbulspor'u çalıştıran, bu yıl ise Darıca Gençlerbirliği ile anlaşmaya varan Tunahan Akdoğan, yönetimindeki 34 GYN 48 plakalı otomobille Bursa yönüne giderken, kavşak yakınlarında önündeki Ali Yılmaz (54) yönetimindeki 16 KBN 92 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan öndeki otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Kazada öndeki otomobilde bulunan Seher Yılmaz (73), sürücü Ali Yılmaz'ın kızları 24 yaşındaki Hacer ve 26 yaşındaki Zeynep Yılmaz hafif yaralandı. Gelen ambulansa konulan yaralılar Orhangazi Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. nbsp;Teknik direktör Tunahan Akdoğan ise kaza sonrasında yaşadığı şoku bir süre üzerinden atamadı. Kazayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...