Levent Kırca bildiğiniz gibi, 'Hükümet aslında düştü'

Levent Kırca bildiğiniz gibi, 'Hükümet aslında düştü'

GÜNDEM Haberleri

Ulusal Kanal'ın canlı yayınına bağlanan tiyatrocu Levent Kırca yine tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

Kadıköy'de düzenlenen "1'nci Gazdan Adam Festivali"nde Ulusal Kanal'ın canlı yayınına bağlanan tiyatrocu Levent Kırca yine tepki çekecek açıklamalarda bulundu. 'Hükümet düşmüştür. Onlarda kendi çapında direniyorlar' yönünde açıklama yapan Levent Kırca, ben böyle bir kalabalık görsem ve Başbakan olsam, hiç şüphesiz hemen istifa ederdim" dedi. nbsp;Gezi Parkı eylemleri başladığından beri yaptığı açıklamalarla polemik konusu olan Levent Kırca yine boş durmadı.
KIRCA: HÜKÜMET DİYE BİR ŞEY KALMADI
Festivalde Ulusal Kanal'a bağlanan Levent Kırca, nbsp; 'Aslında Hükümet düşmüştür. Onlarda kendi çapında direniyorlar. Hükümet diye bir şey kalmadı, lağvoldular.' iddiasında bulundu.
TAKSİMDEKİ PALALI AK PARTİLİ DEĞİL AMA...
Kırca'nın, 'AK Parti'ye hiç oy vermedim' diyen Palalı Sabri'yi AK Partili gibi yansıtması da tepki çekti: İşte Kırca'nın konuyla ilgili açıklaması: "Aslında bu palalı insanların nerede geldiği belli... Bu palalıları dizayn eden Tayyip Erdoğan ve saz arkadaşlarıdır. O tutamadıkları bu palalılar. Polis ve AK Partililerin eline bu palaları veriyorlar. Ve bunu destekliyorlar, polis de göz yumuyor. Sen Başbakan'san ülkede asayişi sağlayacaksın, vatandaşını koruyacaksın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...