Fenerbahçe'nin cezası artacak mı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin cezası artacak mı

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'de UEFA Tahkim Kurulu'nda yapılan savunmanın ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'deUEFA Tahkim Kurulu'nda yapılan savunmanın ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. UEFA'nın İspanyol Disiplin Müfettişi Palacios'un Tahkim Kurulu duruşmasına yaklaşık 10 saat kala yeni delillerle ikinci bir ek dilekçe sunması her ne kadar F.Bahçeliler'in keyfini kaçırsa da, yaşanan bir gelişme sarı-lacivertlilere "oh" çektirdi.
Sevk işlemini gerçekleştiren müfettiş Palacios'un UEFA Tahkim Kurulu'nun verdiği 2+1 yıllık men cezasına karşılık Tahkim'e aleyhe temyizde bulunmaması sarı-lacivertlileri mevcut cezanın artma tehlikesinden kurtarmış oldu. Talilmatlar gereği, UEFA Tahkim Kurulu tarafından cezanın artması, Disiplin Kurulu'nun verdiği kararın disiplin müfettişi tarafından aleyhine temyiz ettirilmesiyle mümkün. Disiplin müfettişi Palacios'un Disiplin Kurulu'nun verdiği 2+1 yıllık cezaya itiraz etmemesi F.Bahçe'yi sık sık yaşanan Tahkim Kurulu'nun mevcut cezayı artırma tehlikesinden kurtarmış oldu.
Sporx.com



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...