Bereket, ilk 500’e holdingle girecek

Bereket, ilk 500’e holdingle girecek

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin zincir yiyecek markalarından Bereket, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketi içine ‘holding’ yapılanması ile girmeye hazırlanıyor.

Bereket Döner CEO’su Muhammet Nezif Emek, kurum içindeki yapılanmanın ve holdingleşme sürecinin yatırımlarını bu yıl tamamlayacaklarını belirtti ve “2018 bizim için çok özel bir yıl. Gelecek sene Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu listesine dahil olmayı hedefliyoruz. Tüm oluşum ve yatırımlarımıza hız vererek 2018 yılında bu hedefimizi gerçekleştirmek adına tüm gayretimizle çalışacağız. Hedefimiz helal ve güvenilir gıda üreticisi Bereket Döner’in hedefi global devlerle anılıp Türk Döneri’nin Dünya’daki ününü ve gücünü artırmak.” dedi. Bereket döner bu süreçte kurum ve yönetim yapısını güçlendirirken, şirkete ait merkez restoranların yönetimi için Beser Restoran A.Ş şirketini kurdu. Restoran konseptini güçlendirmek adına da Projet Mimarlık şirketi faaliyete başladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...