Afrin'de öldürülen YPG'li İzlandalı çıktı

Düzenleyen:
Afrin'de öldürülen YPG'li İzlandalı çıktı

GÜNDEM Haberleri

Afrin'de öldürülen 32 yaşındaki Şahin Hüseyni kod adlı terörist Haukur Hilmarsson'ın YPG'ye katılan bir İzlandalı olduğu ortaya çıktı.

Afrin’deki terör örgütlerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda öldürülen terörist sayısı her geçen gün artıyor. Büyük darbe vurulan terör örgütü YPG'ye destek vermek için Afrin'e gelen ve aralarında ABD, Almanya, Avustralya ile İngiltere vatandaşlarının da bulunduğu Enternasyonal Özgürlük Taburu dağılmaya başladı.

İZLANDALI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Son olarak örgüt üyesi İzlandalı Haukur Hilmarsson, TSK ve ÖSO'nun başarılı operasyonunda öldürüldü. İzlandalı teröristin cenazesi ülkesine gönderildi.

Afrin'de öldürülen YPG'li İzlandalı çıktı

Daha önce de örgütün lideri olan "Kendal Breizh" kod adlı Fransız uyruklu Olivier Francois Jean Le Clainche ile "Baran Galicia" kod adlı İspanyol uyruklu Samuel Prada Leon ve Hollanda uyruklu "Baran Sason" kod adlı Sjoerd Heeger isimli teröristler Afrin'de öldürülmüştü.

Afrin'de öldürülen YPG'li İzlandalı çıktı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...