Doğan Medya Şirketleri Hangileri? Hürriyet, Kanal D kime satıldı, Yeni Sahibi Kim?

Düzenleyen:
Doğan Medya Şirketleri Hangileri? Hürriyet, Kanal D kime satıldı, Yeni Sahibi Kim?

GÜNDEM Haberleri

Doğan Medya Grubu satıldı. Peki Doğan Medya şirketleri hangileri? Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan Milliyet ve Vatan ardından Doğan Medya Grubu’nu da sattı. Peki Aydın Doğan'ın şirketleri hangisi, Doğan Medya Şirketleri Hangileri? Hürriyet ve Kanal D kime satıldı, yen, sahibi kim?

Hürriyet ve Kanal D kime satıldı, yen, sahibi kim? Doğan Medya Grubu satılır satılmaz Doğan Medya Şirketleri hangileri diye sorgulamalar başladı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan Doğan Medya Grubu'nu Demirören'e sattı. Peki Aydın Doğan'ın şirketleri hangileri, Doğan Medya Şirketleri Hangileri? Doğan Medya neden satıldı? 

DOĞAN MEDYA SATILDI
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mayıs 2011’de Milliyet ve Vatan’ı sattığı Erdoğan Demirören’le Doğan Medya Grubu’nun satışı konusunda anlaştı. İddiaya göre anlaşmaya varılan satış rakamı 1.2 milyar dolar.

Doğan Medya Şirketleri Hangileri? Hürriyet, Kanal D kime satıldı, Yeni Sahibi Kim?

DOĞAN MEDYA ŞİRKETLERİ HANGİLERİ? 
Demirören Grubu böylelikle, bünyesinde Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN Türk kanallarını da bulunduran Doğan Medya Grubu’nu satın almış oldu.

Doğan Medya Grubu bünyesinde bulunan kuruluşların tamamı şöyle: Kanal D, CNN Türk, tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...