Maç yaparken hayatını kaybetti

/ Kaynak: İHA
Maç yaparken hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Halı saha maçı yapan 53 yaşındaki şahıs, kendi isteğiyle yapılan 10 dakikalık uzatma sırasında yere yığılarak hayatını kaybetti.

Bursa'da arkadaşları ile halı saha maçı yapan 53 yaşındaki şahıs, kendi isteğiyle yapılan 10 dakikalık uzatma sırasında yere yığılarak hayatını kaybetti. nbsp;Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 00.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Yeni Yalova Yolu Caddesi'ndeki bir halı sahada meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte futbol oynamaya giden 53 yaşındaki Sabri Özçakar, maçın 10 dakikalık uzatma süresinde fenalaştı. Olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özçakar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Maçı izlerken kocasının gözü önünde yere yığıldığını gören eşi Nagihan Özçakar ise diğer arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. nbsp;Gözleri önünde eşinin ölümüne şahit olan Nagihan Özçakar, kocasının her hafta düzenli olarak arkadaşlarıyla maç yaptığını, ilk defa bu geceki maça herkesin eşleriyle birlikte geldiğini söyledi. nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...