Reyhanlı halkı gaz maskesi istiyor

Reyhanlı halkı gaz maskesi istiyor

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayanlar, Suriye'ye yapılacak muhtemel askeri müdahale sonrası Esad rejiminin hedefi olmaktan endişeli .

Suriye ile muhtemel savaşa yönelik açıklamalar, Reyhanlı halkını tedirgin ediyor. 53 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarla sarsılan ve halen yeni bir patlama olacağı endişesiyle yaşayan Reyhanlı halkı, Esad'ın muhtemel savaş durumunda öncelikli olarak Reyhanlı'yı hedef almasından endişe ediyor ve gaz maskesi istiyor. Kıbrıs ve Kore Gazileri Dernek Başkanı Kıbrıs gazisi Ziya Güleroğlu, "Suriye'de kimyasal saldırıda ölen çocukları gördükçe endişeleniyoruz. Reyhanlı halkının bu konuda hiçbir tedbiri yok. Suriye; İsrail, Ürdün ve Türkiye'yi vuracağını söylüyor. Böyle bir saldırıya karşı devletimizin ne gibi hazırlıklar yaptığını bilmiyoruz. Reyhanlı halkına psikolojik destek verilmesi gaz maskesi dağıtılması, oluşturulduğu iddia edilen sığınakların nerede olduğunun söylenmesi gerekiyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...