Büyükçekmece Valle Lacus'da 1 milyon 300 bin dolara

Büyükçekmece Valle Lacus'da 1 milyon 300 bin dolara

EMLAK Haberleri

Valle Lacus'da villalar, 11 metrekarelik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesindeyse 72 metrekarelik ısıtmalı bir havuza sahip

Valle Lacus'da villalar, 11 metrekarelik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesindeyse 72 metrekarelik ısıtmalı bir havuza sahip. KLK Yapı tarafından inşa edilen Valle Lacus'un örnek villası hazır. nbsp;Arsa alanı 110 bin metrekare olan Valle Lacus'da 44 villa yer alıyor. Valle Lacus projesine 850 metrekarelik villaların fiyatları 1 milyon 300 bin dolardan başlayarak 1 milyon 800 bin dolara kadar yükseliyor. nbsp;45 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Valle Lacus'da açık ve kapalı havuzlardan fitness alanlarına, sauna ve buhar odalarından teraslı restoran alanına, açık ve kapalı spor alanlarından çocuk oyun alanlarına kadar bir çok birim mevcut. Valle Lacus'da villalar, 11 metrekarelik bir iç bahçeye ve 2 dönümlük bahçesindeyse 72 metrekarelik ısıtmalı bir havuza sahip. Mimari tasarımı Turgut Toydemir imzası taşıyan Valle Lacus'un tam ortasındaki Lounge, adeta sosyal bir vaha olmaya şimdiden aday. (emlaktasondakika)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...