250 bin kişilik online oyun Travian Games Türkçelestirildi

/ Kaynak: İHA
250 bin kişilik online oyun Travian Games Türkçelestirildi

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

Travian Games'in 250 bin online kullanıcıyla oynanan Rail Nation açık beta versiyonlu oyunu, Türkçeleştirilerek, Türk oyuncular da oyuna dahil oluyor.

Almanya'dan Bright Future tarafından geliştirilen yeni demiryolu oyunu şimdi tüm Türkçe konuşan oyuncularına açılıyor. Travian Games ve bağlı kuruluşu Bright Future'in (Miramagia, FIFA Manager 13) oyunu Rail Nation ilk açık beta seyahatine koyulmak üzere istasyondan çıkışına hali hazırda 250 binin üzerinde demiryolu hayranıAlmanya, Fransa, Rusya ve İskandinavya'daki bazı sunucular üzerinden birbirlerine oyunda meydan okuyor. Türkçe konuşan demiryolu hayranları da artık kendi dillerinde Rail Nation oynayabilecek. Oyunun tüm aşamaları Türkçe dilinde çevirildi.
Strateji oyunu altı ardışık tren yolu çağına bölündü ve binlerce oyuncu ile yapılan yoğun kapalı-beta aşaması esnasında kapsamlı bir ince ayar sürecinden geçti. Şimdi tüm ilgili strateji oyuncuları ve tren yolu meraklılarının kendi tren yolu şirketini kurma, ekonomik olarak uygulanabilir araçlar geliştirmek için stratejik teknik bilgilerini kullanma ve şirketler formunda ittifak kurma fırsatları bulunuyor. Oyuncular oyuna play.rail-nation.com adresinde girerek ulaşabiliyor.
Demiryolu işinde hareket her şey demek olduğu için, Rail Nation'ın, üç boyutlu tren modelleri ile birlikte dinamik bir çevre planı bulunuyor. Her yeni dijital demiryolu işadamı, diğer şirketlerle doğrudan rekabet halinde, kendi sermayesini ve şirketinin prestijini geliştiriyor. Etkili rotaların; stratejik kurnazlığın yanı sıra 40'ın üzerinde farklı mal taşımak için kapsamlı zaman çizelgeleriyle birlikte planlanması gerekiyor. Artan kar oranları; buharlı, dizel veya elektronik lokomotif filosu ile farklı türde vagonlar inşa etmek için kullanılabiliyor. Oyun esnasında, şirket giderek artan sayıda şehirlerde hizmet verebiliyor ve diğer oyunculara karşı büyük ölçekli ulaştırma yarışmalarında mücadele edebiliyor.


TÜM YAŞ GRUPLRARI İÇİN OYUN ÜRETİYORLAR
Münih merkezli Travian Games GmbH, browser temelli çevrimiçi oyun alanında dünyadaki lider sağlayıcılarından biridir. Şirket, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine oyun derinliği ile etkileyen ve uzun süreli oyun eğlencesi garantileyen, karmaşık ve çok katmanlı deneyim dünyaları sunmaktadır. 230'un üzerinde çalışandan oluşan motive bir ekip, tüm yaş grupları için çevrimiçi eğlence geliştirmekte ve pazarlamaktadır. Şirket aynı zamanda harici geliştiriciler için bir yayıncı olarak faaliyet gösteriyor. Tüm oyunlar, uzun ve pahalı yüklemeler olmaksızın, dünyadaki milyonlarca kullanıcı tarafından aynı anda oynanabiliyor. Oyun oynamak için tek gereken internet erişimi ve internet tarayıcısı oluyor. Çeşitli türlerde mevcut oyun portfolyosu 40'ın üzerinde farklı dile tercüme edilerek oyunların bu uzun süreli oyun eğlencesinden zevk alan hayranlar tarafından kullanılmasını sağlanıyor.

TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...