Twitter ne zaman halka arz edilecek

Twitter ne zaman halka arz edilecek

TEKNOLOJİ Haberleri

Uzun zamandır tüm dünyada konuşulan twitterın halka arz tarihi sonunda belli oldu

Birçok spekülasyonların çıkması herkesin kafasını karıştırmış durumda. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan S-1 dökümanının halka arzla ilgili bilgiler sızmıştı. Önemli bilgilerin sızdığı dokümanda halka arz tarihi ile ilgili tarih bulunmuyordu. Ayrıca Amerikan borsalarında ilginç bir olayda meydana geldi. İflasın ucunda bulunan bir şirket twittera olan isim benzerliğinden dolayı hisse fiyatları 15 kat arttı. Twitter'in borsaya ne zaman gireceğini tam bilmeyen yatırımcılar, ismi Twitter'a çok benzeyen 'Tweeter Home' adlı elektronik şirketinin hisselerini satın aldı. WallStreet'te 1 sentten işlem gören 2007'de iflas başvurusu yapan şirketin Twitter sanılması sonrası 15 sente yükseldi.

İşte halka arz tarihinin belli olduğu metin
Yapılan nbsp;güncellemeler ile nbsp;yeni dokümanda nbsp;twitterın halka arz tarihi 15 Kasım 2014 olarak belirlendi. Bundan sonra isim benzerliği olması durumunda twitterın ne zaman halka arz edileceği bilineceği için yanlış alımlarından dolayı sorunlarında önü kesilmiş olacak.(scroll.com.tr)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...