iWatch akıllı bir saatten daha fazlası

iWatch akıllı bir saatten daha fazlası

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın piyasaya sürmeye hazırlandığı iWatch, Samsung'un Galaxy Gear'ın aksine kullanıcıları memnun edecek gibi görünüyor.

Akıllı saatin sadece akıllı saat olarak kalmayacağı, akıllı ev cihazlarını da kontrol edebileceği kulislerde konuşuluyor. Samsung'un büyük beklentilerle piayasaya hızlıca çıkardığı Galaxy Gear, sadece pahalı bir akıllı saat olarak kaldı. Kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan Galaxy Gear'ın Samsung'un belli modelleriyle uyumlu olması da kullanıcılara hayal kırıklığı yapan nbsp;diğer bir konu. Samsung'un bu yetersizliğinden sonra gözler iWatch'a çevrildi.iWatch'un, müzik sistemlerini,ısıyı, güvenliği ışıklandırmayı, enerji tüketimini ve eğlence odaklı ev cihazlarını kontrol edebileceği söyleniyor. Böylelikle Samsung'un düştüğü hataya düşmeyecek olan iWatch, sadece iPhone'u destekleyen cihaz olmaktan çıkacak.Bakalım bu gelişmelerle iWatch beklentileri karşılayabilecek mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...