Anthill'de dolar kuru 1.65 TL'de sabitlendi

Anthill'de dolar kuru 1.65 TL'de sabitlendi

EMLAK Haberleri

Ant Yapı'nın Şişli Bomonti'de hayata geçirdiği Anthill'de son 70 konutun satışı devam ediyor. Projede dolar kuru 1.65 TL'de sabitlendi

54 katlı iki kuleden meydana gelen Anthill Residence projesi İstanbul'un sembol binalarından biri oldu. Gece farklı aydınlatma efektleriyle dikkat çeken Anthill Residence'ta son 70 konutun satışı devam ediyor. Ant Yapı imzası taşıyan Anthill'de fiyatlar 589 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Projede peşin alımlarda dolar kuru 1.65 TL'de sabitlendi. Vadeli alımlarda ise firma bünyesinde vade yapılırken, isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor.Toplam 804 konuttan meydana gelen Anthill projesi 25 bin metrekarelik alana kuruldu. Projenin inşaat alanı ise 150 bin metrekare olarak belirlendi. Panoramik İstanbul manzarasına sahip olan projede daireler Haliç ve deniz manzarasına sahip. Bomonti Anthill'de 86 ila 88 metrekarelik 1 oda 1 salon daireler 589 bin dolardan, 98 ila 111 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 759 bin dolardan, 185 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 390 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede maksimum konut fiyatı ise 1 milyon 500 bin dolar…Sosyal alanlar açısından oldukça zengin olan Anthill Residence projesi Taksim'e, Nişantaşı'na, Şişli'ye ve Mecidiyeköy'e yürüme mesafesinde yükseliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...