Google, Nexus 5'i yanlışlıkla satışa çıkardı

Google, Nexus 5'i yanlışlıkla satışa çıkardı

TEKNOLOJİ Haberleri

Google, henüz piyasaya çıkış tarihini açıklamadığı yeni akıllı telefonu Nexus 5'i Google Play'de yanlışlıkla ilanı ile satışa sundu.

Google, satışa çıkacağı tarih bile belli olmayan yeni akıllı telefonu Google Nexus'un sırlarını kendi eliyle internete sızdırdı. Google Play'de beliren ilan, akıllı telefonun fiyatını ve tasarımını gözler önüne serdi. Hatasını hemen fark eden Google, kısa süre sonra ilanı çekerek hemen Nexus 4'ün bilgileriyle güncelleme yaptı. Nexus 5 sızıntıyla resmen duyurulsa da, piyasaya sunulacağı tarih kesinlik kazanmadı. Google Play'de verilen bilgilere göre, ölçüleri farklı iki tasarıma sahip olacak Nexus 5, 16 ve 32 GB modeller halinde gelecek. 16 GB 349, 32 GB ise 399 dolardan satılacak. Nexus 5'in en önemli özelliklerinden biri, Android'in en yeni versiyonu Kit Kat (4.4) ile gelecek olması. Optik görüntü sabitleyici (OIS) özelliğine sahip 8 MP kamera ile gelmesi beklenen cihaz, bu sayede hareket halinde bile net fotoğraflar çekilmesine imkan verecek.Kit Kat işletim sistemi içeren bir Nexus 5'e ait olduğu öne sürülen telefona ait video, Eylül ayında internete düşmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...