LG'nin kavisli telefonu göründü

LG'nin kavisli telefonu göründü

TEKNOLOJİ Haberleri

LG'nin kavisli OLED panele sahip Lg G Flex adlı yeni akıllı telefonunun basın görselleri sızdırıldı. Lg G Flex'in önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor.

Samsung ve Lg'nin uzun süredir üzerinde çalıştıkları kavisli ekran teknolojisi ilk örneklerini vermeye başladı. İlk olarak Full HD ve 4K TV modellerinde kullanılan kavisli OLED ekranlar için artık mobil platformlara kullanılmaya hazır. Lg'nin geliştirdiği G Flex adlı kavisli OLED ekrana sahip ilk akıllı telefonun resmi basın görselleri sızdırıldı. Önümüzdeki ay içeresinde tanıtılması beklenen Lg G Flex, 6 inç boyutunda ekrana sahip olacak. Telefonun teknik özellikleri hakkında şuan için bilgi bulunmuyor ancak, Lg'nin büyük sürprizlerle karşımıza çıkması bekleniyor. Lg G Flex ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.(scroll.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...