BUDO zamlandı

/ Kaynak: İHA
BUDO zamlandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmeciliği ulaşım ücretlerine yüzde 10 zam yaptı. Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferlerinin ise kışın yapılmayacağı öğrenildi.

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmeciliği (BUDO) ulaşım ücretlerine yüzde 10 zam yaptı. Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferlerinin ise kış mevsimi boyunca yapılmayacağı öğrenildi. nbsp;Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BUDO'nun fiyatlarına zam yapıldı. Mudanya-Kabataş arasında başlayan seferlerle birlikte şimdiye kadar 450 binden fazla yolcu taşıyan BUDO'da bilet fiyatları yüzde 10 zamlandı. Yeni bilet tarifesine göre Mudanya-Kabataş arası yolculuk 18 liradan 20 liraya yükseldi. Mudanya-Kabataş arasındaki indirimli (öğrenci, gazi-şehit yakını, engelli, çocuk, 65 yaş ve üzeri ile basın) biletler ise 16 liradan satılacak. nbsp;Öte yandan Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferlerinin geçici bir süre (kış mevsimi boyunca) yapılmayacağı da bildirildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...