Cinnet geçiren koca, eşini vurup canına kıydı

/ Kaynak: CHA
Cinnet geçiren koca, eşini vurup canına kıydı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Seyir halindeki araçta cinnet geçiren koca, eşini vurup intihar etti.

Seyir halindeki araçta cinnet geçiren koca, eşini vurup intihar etti. nbsp;Ankara'da 6 aydır ayrı yaşadığı eşiyle otomobil içinde tartışmaya başlayan karı-kocanın bulunduğu araç bariyerlere çarpıp, kaza yaptı. Kazanın ardından silahına davranan koca yol ortasında eşine kurşun yağdırıp, intihar etti. nbsp;Olay, sabah saatlerinden Ankara Güney Çevre Yolu Karataş mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çorum'da yaşayan Rüstem Gözübüyük (48) 19 UN 190 plakalı aracı kiralayıp, kayınpederini de yanına alarak, Ankara Polis Akademisi yemekhane bölümünde çalışan eşi Nimet Gözübüyük (40) ile görüşmeye geldi. Gölbaşı ilçesinde birlikte yemek yedikten sonra kayınpederini burada bırakan Rüstem Gözübüyük, eşini yanına aldı. Gözübüyük, daha sonra eşini kiraladığı araca bindirip çevre yoluna çıktı. İddialara göre ikili seyir halindeyken tartışmaya başladı. Bu sırada silahına davranan Rüstem Gözübüyük, araç giderken eşini vurmak istedi. Yaşanan kavga sırasında yoldan çıkan otomobil orta refüje çarpıp kaza yaptı. Karı-koca kazadan yara almadan kurtuldu. Otomobilden inen Nimet Gözübüyük kaçmak istedi. Ancak eşinin silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. Rüstem Gözübüyük ise silahı son kez ateşleyip, hayatına son verdi. Yoldan geçen sürücüler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza ihbarı diye yola çıkan sağlık ekipleri iki kişinin silahla yaralandığını gördü. Kadının olay yerinde öldüğü belirlenirken yaralı olan koca hızla Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Rüstem Gözübüyük de burada hayatını kaybetti. nbsp;Olay yeri inceleme ekipleri çevre yolunda geniş çaplı inceleme yaptı. Yapılan incelemede 6 adet boş kovan, 1 adet fişek ve 1 adet silah bulundu. Kadının üzerinde yapılan incelemede ise üst iç çamaşırında 1 adet telefon ile ayakkabısında 1 adet sim kart bulundu. nbsp;
Olayı haber alan genç kadının babası sinir krizi geçirdi. Kayınpedere sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Öte yandan kadının behçet hastalığı tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

Savcının yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kaza yapan araç ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...