Sümeyye Erdoğan, 'Gelecek adına asla ümitsiz değiliz'

Sümeyye Erdoğan, 'Gelecek adına asla ümitsiz değiliz'

GÜNDEM Haberleri

Türk-Arap Gençlik Forumu'nda konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, 'Gelecek adına asla ümitsiz değiliz' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi'nce ikincisi düzenlenen Türk-Arap Gençlik Forumu'nda konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, "Şahit olduğumuz manzara ne kadar karanlık olursa olsun gelecek adına asla ümitsiz değiliz" dedi. Türkiye'nin ve gençliğin yüzü Batı'ya dönük olsa da sırtının hiç bir zaman Doğu'ya dönmeyeceğini vurgulayan Erdoğan, şöyle dedi: "Suriye'nin, Mısır'ın, Filistin'in derdi bizim de derdimizdir. Bizim için ne petrol kuyuları ne altınlar ne elmaslar, sadece ve sadece kardeşlik, barış ve huzur bir anlam ifade ediyor. Bu bölgenin gençleri olarak ortak tarihimize, kültürümüze ve kardeşliğimize çizilen yapay sınırları asla kabul etmiyoruz. Şahit olduğumuz, maruz kaldığımız manzara ne kadar karanlık olursa olsun gelecek adına asla ümitsiz değiliz." nbsp;
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...