Cumhurbaşkanı Gül, 'En büyük devrim herkese açık bilgi'

Cumhurbaşkanı Gül, 'En büyük devrim herkese açık bilgi'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri'de Melikşah Üniversitesi bünyesinde bu yıl yapılan binalara sponsor olan işadamı Hacı Boydak'ın eşi Şahnur Boydak'a plaket verdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de bir dizi etkinliğe katıldı. Gül, Melikşah Üniversitesi'nin 2013-2014 akademik yılı açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün dünyanın en büyük, en meşhur üniversitelerinin hocaları, derslerini internet üzerinde herkese açmaktadır. Bilgi herkese açık aslında, en büyük devrim de bu" dedi. nbsp;Türkiye'nin nüfusunun 80 milyona yaklaştığının atını çizen Gül, "Muhakkak ki bu güçtür ama 80 milyon nitelikliyse eğer çok büyük güçtür. Nitelikli değilse vasıfsızsa o zaman da yüktür. Bir nüfusun nitelikli hale gelmesinin yolu da eğitimden geçmektedir" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül daha sonra Şeymanur Ekinci ile Yaşar Çelik'in düğün törenlerine katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...