Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule

Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule

EMLAK Haberleri

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Bahçeşehir–Ispartakule, gayrimenkul yatırımının merkezi haline geliyor.

TOKİ (Toplu Konut İdaresi) öncülüğünde planlı bir şekilde gelişen bölge, İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının yatırımlarıyla birlikte planlı bir şekilde gelişiyor. Bahçeşehir–Ispartakule bölgesi gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı olurken, örnek niteliğindeki uydu kent markalı konutlarıyla oturumcuların da yoğun talebini alıyor. İhlas Yapı A.Ş, Avrupa Konutları, Ağaoğlu gibi sektörün birçok öncü markasının yatırım yaptığı bölgede, birçok nbsp;projede hayat başladı.
KANAL İSTANBUL'A KOMŞU
TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor. Ispartakule, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olacak ve İstanbul'un ikinci Boğazı olarak adlandırılan, Kanal İstanbul'un muhtemel güzergâhına komşu konumda. Birçok devlet yatırımının da yapıldığı bölgede metro, hızlı tren, üniversiteler ile Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü planlanıyor. Bölgeye yakın bir mesafede konumlandırılan 3. Havaalanı ile 3 köprü güzergahı Bahçeşehir–Ispartakule aksına önemli değer kazandırıyor. Bahçeşehir ve Ispartakule'de konut almak için birçok tercih bulunuyor. Yüksek prim vaad eden projelerle birlikte kalitesiyle öne çıkan markalı konut projeleri tüketicinin ilgi odağı oluyor. Bugüne dek yatırımcısının yüzünü güldüren Bahçeşehir – Ispartakule bölgesinde yeni projelerle arsalar hızla dolarken, tüketicinin talebi de her geçen gün artıyor.

nbsp;Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule
ISPARTAKULE'NİN EN BÜYÜK YATIRIMCISI
Ispartakule'de hayata geçirdiği Bizim Evler markalı konut projeleriyle bölgenin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş, altıncı projesiyle yatırımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yoğun ilgiyle ön satışa sunulanan Bizim Evler 6, Ispartakule'nin en çok talep gören markalarından.

nbsp;Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule
BAHÇEŞEHİR'İN DEV PROJESİ REKOR TALEP GÖRDÜ
Bahçeşehir'in gelişiminde büyük katkı sahibi olan KİPTAŞ, 23 Ekim'de lanse ettiği Vaditepe projesiyle 4.000 konut inşa ediyor. Yoğun ilgiyle satışa sunulan Vaditepe'de kısa sürede 2 bine yakın konut sahiplerini bulurken yeni bir rekora imza atıldı.
-----------------------

NECMİ ÇİÇEKÇİ YAZIYOR - nbsp;necmi.cicekci@tg.com.tr / www. emlaktasondakika.com
Gayrimenkul severlere Pazar günü fısıltısı...
Bugün sizlerle birlikte olmaktan, sizlere "Yeni Türkiye'nin, Yeni Türkiye'sinden" seslenmekten inanılmaz bir mutluluk duymaktayım. Bir Pazar günü evlerinize misafir ettiğiniz için öncelikle sizlere, bu fırsatı bendenize verdiği için de Genel Yayın Müdürü'müz Sayın Nuh Albayrak Bey'e şükranlarımı arz ediyorum.
Millet olarak gayrimenkulü seviyoruz. Bu sevgimiz biraz dünyaya olan bağlılıktan biraz da "Sanal kârlılıklardan" kaynaklanıyor. Geçmişte "Başımızı sokacak bir yer olsun yeter..." diyorken bugün, "Çok akıllı adamım. İyi bir yatırım yaptım, iyi de kâr ettim." diyebilmeyi seviyoruz. nbsp;
Sanal kârlılıklar yanında, özellikle konut ve ticari üniteleriyle planlı şehirleşmelerdeki müteahhit firmaların başarısı da, gerçek kârlılıkları ortaya çıkardığı gibi, mutlu ailelerin çoğalmasına da sebep oldu.
Her fırsatta söylemişizdir. Bahçeşehir uydu kent olarak başarıyla üretilmiş ve satışları tamamlanmıştı. Yeni çıkan projeler de bölgenin adını çok iyi kullanıyorlardı. Ancak TOKİ Ispartakule bölgesini projelendirdiğinde, kimse dönüp bakmıyordu. Başlangıçta İhlas Yapı – BizimEvler, markalı projelerinin ilkiyle bölgeye giriş yapma cesaretini gösterdi. İki, üç, dört, beş derken bugün altıncı projesinin inşaatına başlıyor. Üstün kalite anlayışı, aileyi önde tutan tasarımları ve istikrarlı üretimiyle bölgeye adını vermeyi başardı.
Ardından Avrupa Konutları, Ağaoğlu, 1stanbul gibi projeler birbirini izleyince bölgede gerçek kazançlar ortaya çıktı.
Geride bıraktığımız hafta lansmanı yapılan Vaditepe Bahçeşehir projesine gösterilen yüksek ilgi de, bu bölgenin marka değerinin etkileyici boyutunu ispatladı.
Son altı yıl içerisinde Bahçeşehir ve Ispartakule bölgelerinde satılan ve alıcısına kazandıran konut sayısı 15 bin adeti geçti.
Yakında ihaleye çıkacak Kanal İstanbul, inşaatı başlayan üçüncü çevre yolu, yeni havaalanı ve üçüncü çevre yolu ile TEM arasında inşa edilmekte olan yeni ekspres yol, bölgenin fiyatlarını uçurmaya yetecek.
Gayrimenkul severlere, Pazar fısıltısı...
Kalın sağlıcakla.

----------------------------------------------------


nbsp;Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule
West Side İstanbul'un lansmanı kasımda
İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nün yeni projesi West Side İstanbul, inşaat sektörünün güçlü firmalarından Şahinler Holding, Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle hayat buluyor. Lansman öncesinde Dubai'de düzenlenen Cityscape Gayrimenkul Fuarı'nda yabancı yatırımcıdan tam not alan West Side İstanbul, Kasım ayında düzenlenecek basın toplantısında lanse edilecek. Şahinler Holding'in arsası üzerinde inşasına başlanan proje bölgenin en değerli noktasında yükseliyor. Üç yanını çevreleyen Beylikdüzü Korusu'yla öne çıkan West Side İstanbul 1.152 konuttan oluşuyor.
73.800 m2 arsa üzerinde konumlandırılan West Side İstanbul'da, çeşitli büyüklüklere sahip stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 40 m2 ile 240 m2 arasında değiştiği proje, alanların en verimli şekilde kullanılabilmesi üzerine tasarlandı.

nbsp;Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule
YÜZDE 10 PEŞİNATLA TAPU NİSANDA
Oto World Asya'da kolay ödeme imkanı
AVM içlerinde yer alan markalar cadde mağazacılığı yapanlara oranla çok daha hızlı ve sağlam büyüyor. Son dönemde oldukça gündeme gelen ve Ankara ile İstanbul'da tek tek kurulmakta olan "Tematik" AVM'ler ise belli bir konuda tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyen tüketicilerin tek tercihi olacak. Özellikle İstanbul Anadolu yakasının "İlk ve Tek" Oto AVM'si olarak dikkat çeken Oto World Asya, banka kredisi ile ödeme kolaylığı da sunarak yatırımcı ve galericilere büyük fırsat sağlıyor.
Anadolu yakasının "İlk ve Tek" Oto AVM'si Oto World Asya İstanbul'un yükselen yıldızı Pendik'te yerini alıyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM ve E-5 karayollarının bağlantı yolu üzerindeki konumuyla ve kolay ulaşımıyla öne çıkıyor. Yüzde 10 peşinatla 2014 Nisan'da tapunuzu alabileceğiniz projede banka kredisi ile kolay ödeme fırsatını da yakalayabileceksiniz. Tüm bu özellikleriyle yatırımcı ve galericilerin oldukça ilgi gösterdiği Oto World Asya'da iş yerlerinin metrekare birim satış fiyatı 3 bin 600 TL.

nbsp;Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule
Spradon Vadi'de hayat 4 ay erken başlıyor
Kuzu Grup'un Bahçeşehir'de Emlak Konut GYO işbirliği ile inşa ettiği Spradon Vadi projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor. 2014 Ocak ayında teslim edileceği açıklanan Spradon Vadi projesinde 2013 Ekim itibariyle daireler ev sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Ayrıca Spradon Vadi'de yer alan sınırlı sayıdaki dairelerin satışı kişiye özel ödeme koşullarıyla devam ediyor. Projede, yüzde 1 KDV avantajıyla ev sahibi olmak mümkün.


nbsp;Yatırımın merkezi Bahçeşehir-Ispartakule
QUANT RESIDENCE
Şerifali'de 300 bin TL'ye 1+1 FIRSATI
Kraton A.Ş'nin Ataşehir – Şerifali bölgesinde hayata geçirdiği Quant Residence projesinde 300 bin TL ile 1 milyon 300 bin TL arasında değişen daireler yer alıyor.
Daire tiplerinin 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 68 konut yer alıyor. Donatılarıyla da dikkat çeken Quant Residence'ta buhar odasından spaya, fitness salonundan çocuk oyun alanları, 3 katlı kapalı otoparktan yüzme havuzlarına kadar pek çok birim mevcut. Ataşehir'e 1 kilometre mesafede konumlanan projede, Teslimlerin 2014'ün Aralık ayında yapılacağı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...