Google'dan 29 Ekim için özel doodle

Google'dan 29 Ekim için özel doodle

TEKNOLOJİ Haberleri

Özel günlerde logosunu değiştiren Google, 29 Ekim'i unutmayarak, özel doodle tasarladı.

Özel günlerde ana sayfasındaki logosunu (firmanın verdiği isimle Doodle) farklı çalışmalarla süsleyen Google, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da unutmadı. Bugün Google'a giren kullanıcılar bu logoyu görebilecek. Logoya tıklandığında ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun arama sonuçlarına gidiliyor.
Doodle nedir?
Doodle' olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'nin kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanılmış. Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne/kişiye/konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...