Fotoğraf platformları kıyasıya yarışıyor

Fotoğraf platformları kıyasıya yarışıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

İnternet'in en büyük resim paylaşım ve depolama platformları arasında olan Flickr ve Photobucket arasındaki rekabet sürmekte.

Mayıs ayında Flickr kullanıcılarına 1 TB depolama alanı vererek tam çözünürlük fotoğraf yüklemeye de imkan sağlayarak büyük sükse yapmıştı. Yahoo CEO'su Marissa Mayer konu ile ilgili yaptığı açıklamada fotoğrafların dünya için büyük önem arz ettiğini ve Flickr'ın tekrar tutması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişti. Flickr bu sayede yarışı bir süre önde götürmeyi başarmıştı. Lakin 6 ay sonra ComScore'un yaptığı araştırmaya göre Flickr bu açıklama esnasında 27.3 milyon kullanıcıya sahipken günümüzde bu sayı 26.2 milyona düşmüş durumda. Diğer yandan Photobucket Flickr'ı yakalamanın yanında küçük bir farkla geçmiş durumda. Photobucket'ın kullanıcı sayısı 26.4 milyon olarak belirlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...