- Hamas 3 rehineyi serbest bıraktı
11 Ekim 2023 - 22:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi! Hamas 3 rehineyi serbest bıraktı

İsrail-Filistin çatışmasında barışın tesis edilmesi için liderle temasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, rehineler için müzakere sürecinin yürütülmesi talimatı verdi. Talimatın ardından Hamas'tan açıklama geldi. Hamas, İsrailli bir kadını iki çocuğuyla beraber serbest bıraktığını açıkladı.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 22:12

Türkiye'nin dört bir yanı beşik gibi sallandı! 2 saat içinde 12 deprem oldu

Korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Bu akşam Türkiye'nin dört bir yanında peş peşe 12 deprem oldu. AFAD son duruma ilişkin bilgilendirmede bulundu, işte detaylar...
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 21:14

Arazi anlaşmazlığı kanlı bitti! Pompalı tüfekle dehşet saçtı: 3 kardeş öldü

Artvin’de arazi anlaşmazlığı kavgası kötü bitti. Çıkan kavgada 3 kardeş pompalı tüfekle vuruldu. Kardeşler hayatını kaybederken katil komşu silahı ile yakalandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 20:17

İstanbul'da korkutan deprem! AFAD verileri paylaştı

Son deprem haberi İstanbul'dan geldi. AFAD, Silivri açıklarındaki depremin büyüklüğünü 3 olarak duyurdu. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde meydana geldi, işte son gelişmeler...
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 19:14

İBB'ye 3 metro hattı için 688 milyon euro dış borçlanma yetkisi

İBB Meclisi'nde başkanlık makamına Ümraniye-Ataşehir-Göztepe, Mahmutbey-Bahçeşehir ve Kaynarca-Pendik-Tuzla metro projeleri için oy birliği ile toplam 688 milyon euro dış borçlanma yetkisi verildi. 
 - Lübnan tezkeresi Meclis’ten geçti
11 Ekim 2023 - 18:57

Lübnan tezkeresi Meclis’ten geçti!

Türk askerinin Lübnan’da görev süresini uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi Meclis’ten geçti. Lübnan tezkeresine göre Mehmetçik’in görev süresi 1 yıl daha uzatıldı.
 - "Teyakkuzda olun"
11 Ekim 2023 - 18:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin diplomasisi! Ürdün Kralı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile telefonda görüştü. Görüşmede İsrail-Filistin çatışması ele alındı. Erdoğan görüşmede, çatışmaların bölge geneline yayılma ihtimaline karşı teyakkuzda olunması gerektiğini dile getirdi.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 18:40

Antalya'da kan donduran olay! Denizden yaşlı bir kadın cesedi çıkarıldı

Antalya'da korku dolu anlar yaşandı. Bir turist denizin ortasında hareketsiz yatan kadını görünce bağırmaya başladı. Çevredeki vatandaşlardan biri suya atlayarak kadını çıkardı. Hayatını kaybettiği öğrenilen talihsiz kadının kimliği tespit edilemedi.
 - Köy evleri teslim ediliyor
11 Ekim 2023 - 18:40

Bakan Özhaseki tarih verdi: Köy evleri depremzedelere teslim ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Hatay’da 254 bin 195 konutun zarar gördüğünü belirten Özhaseki, yapımı tamamlanan köy evlerinin sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 18:23

AFAD duyurdu: 42 bin afet konutu yıl sonunda teslim edilecek

AFAD Başkanı Okay Memiş, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenenlere yönelik yapılacak kalıcı konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kalıcı konutların 180 bininin ihalesinin yapıldığını belirten Memiş, "Yıl sonunda inşallah 42 binini temsil edeceğiz." İfadelerini kullandı. 
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 18:12

Son dakika...İSPARK ücretlerine yüzde 57 zam geldi

İSPARK ücretlerine 3 ay sonra yeniden zam geldi. İBB meclis toplantısında İstanbul’da İSPARK ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılmasına karar verildi. Orman, koru ve mesire alalarına giriş-çıkış ücretleri de arttırıldı, işte zam sonrası fiyatlar...
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 18:06

Son kadın cinayeti haberi Mardin'den geldi! Güvenlik korucusu eşini öldürdü

Mardin’in Ömerli ilçesinde güvenlik korucusu İsmail Y. boşanma aşamasında olduğu karısı Sahra Y. ile tartıştı. Tartışma şiddetini arttırınca güvenlik korucusu silahıyla karısını vurdu. Zanlı cinayetin ardından jandarmaya teslim oldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 17:31

Ayı saldırısına uğrayan adam dehşet anlarını anlattı: Ağzına elimi sokup dilini sıktım

Artvin'de 82 yaşındaki adam, ayı saldırısına uğradı. Yaşlı adam 5 gün hastanede tedavi gördükten sonra yaşadığı o anları anlattı. Komşularından yardım isteyen adam, çevredekilerin ayıyı öldürmesi ile kurtuldu.
 - Bakan Koca'dan yürek burkan paylaşım
11 Ekim 2023 - 17:29

Bakan Koca'dan yürek burkan paylaşım: Filistin'de gözyaşı dinmiyor

Hamas'ın harekatı sonrası İsrail'in başlattığı hava saldırıları devam ediyor. Karşılık bombardımanlar sürerken, siviller hayatta kalmaya çalışıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çatışmada hayatını kaybeden insan sayısına dikkat çekerek açıklama yaptı: Filistin'de gözyaşı dinmiyor...
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 17:20

Muğla'da evde çıkıp ormana sıçrayan yangın söndürüldü

Yapılan uyarılara ve alınan önlemlere rağmen yangınların önüne geçilemiyor. Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir evde çıkan yangın ormana sıçradı. Yangın ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 17:06

Büyükçekmece'de hızlı sollama: Araçtan fırlayan kız hayatını kaybetti

Büyükçekmece'de bir otomobil hızlı sollama nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ardından boş tarlaya uçarak takla attı. Kazada 20 yaşındaki genç kız araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 17:05

Sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Kayganlaşan yollar kazayı da beraberinde getirdi

Van'da meydana gelen şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yağışlar sebebiyle kayganlaşan yollar trafik kazalarını da beraberinde getirdi.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 16:59

Arel Üniversitesi öğrencileri yeniden eylem yaptı

Arel Üniversitesi öğrencileri, geçen seneye kadar ücretsiz olan ring servislerinin bu yıl ücretli olmasına tepki gösterdi. Üniversitenin Tepekent kampüsünde eylem yapan öğrenciler, 30 lira yapılan servislerin ücretsiz olmasını istedi.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 16:42

Husumet iddiasıyla 8 yaşındaki çocuğu vurdu! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum, tutuklansın"

Adana’da 8 yaşındaki çocuğu parkta oyun oynarken tabancayla kasığından vuran şüpheli yakalandı. Husumet iddiasıyla vurulan çocuğun, "Beni tekrar vurmasından korkuyorum” sözleri yürek burktu.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 16:33

Hışırtı şikayetiyle doktora gitti! Hayatının şokunu yaşadı: Kulağından canlı örümcek çıktı

Manisa’da yaşayan 72 yaşındaki Fatma Arık kulağındaki ‘hışırtı’ nedeniyle hastaneye başvurdu. Hastanede kulağında canlı bir örümceğin yuva yaptığını duyan Arık hayatının şokunu yaşadı. Acil müdahalede bulunan doktor örümceği canlı bir şekilde çıkardı. Örümcek doğal yaşamına geri bırakıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
11 Ekim 2023 - 16:30

Antalya'da trafik denetimi: 24 bin sürücü denetlendi, 797 kişiye ceza

Antalya'da trafik ekiplerince havadan ve karadan yapılan trafik denetimlerinde 24 bin sürücü denetlendi, 797 sürücüye para cezası uyguladı.
Başa Dön