Husumet iddiasıyla 8 yaşındaki çocuğu vurdu! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum, tutuklansın"

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Husumet iddiasıyla 8 yaşındaki çocuğu vurdu! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum, tutuklansın"

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da 8 yaşındaki çocuğu parkta oyun oynarken tabancayla kasığından vuran şüpheli yakalandı. Husumet iddiasıyla vurulan çocuğun, "Beni tekrar vurmasından korkuyorum” sözleri yürek burktu.

Adana'da yaşayan Ahmet K., 2 yıl önce husumetli olduğu  iddia edilen Y.Y. tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralandı. Ahmet K.’nın şikayetçi olması üzerine Y.Y. tutuklandı.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU PARKTA VURDU!

İddiaya göre, Y.Y. şikayetini geri çekmesi için Ahmet K. ve eşine baskı yaptı ve ailesi için ölüm tehdidinde bulundu. 7 Ekim'de motosikletli 2 kişi tarafından Ahmet K.’nın 5 çocuğundan biri olan 8 yaşındaki M. K. parkta oyun oynadığı sırada silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, söz konusu şüphelileri yakalama çalışmalarında iz sürerek olayı gerçekleştiren 23 yaşındaki Ahmet Y. olduğunu tespit etti. Cinayet masası polisleri Ahmet Y.’i saklandığı yere yaptıkları operasyonla yakaladı. Yakalanan Ahmet Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Husumet iddiasıyla 8 yaşındaki çocuğu vurdu! "Beni tekrar vurmasından korkuyorum, tutuklansın"

“BENİ VURMASINDAN TEKRAR KORKUYORUM”

Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olarak evine gelen küçük çocuk, ”Parkta oyun oynuyorduk, ateş ettiler bir an da vuruldum. O an çok korktum. Beni yaralayan kişinin yakalanmasına çok sevindim. Tutuklanmasını istiyorum. Beni tekrar vuracağından korkuyorum” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...