Büyükçekmece'de hızlı sollama: Araçtan fırlayan kız hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Büyükçekmece'de bir otomobil hızlı sollama nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ardından boş tarlaya uçarak takla attı. Kazada 20 yaşındaki genç kız araçtan fırlayarak hayatını kaybetti.

Büyükçekmece'de cadde üzerinde hızla sollama yapan 20 yaşındaki sürücünün kullandığı araç, tarlaya uçarak taklalar attı. Yolcu koltuğunda bulunan 19 yaşındaki genç kız araçtan yol kenarına fırlayarak hayatını kaybederken, sürücü ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ARAÇ BOŞ TARLADA TAKLA ATTI

Kaza, saat 14.00 sıralarında Büyükçekmece Güzelce Fırat Pen Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Arda S. (20), araçla cadde üzerinde hızla giderek sollama yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç boş tarlaya uçarak taklalar attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ARAÇTAKİ YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Araçta yolcu koltuğunda bulunan üniversite öğrencisi İrem Çulluk (19), araçtan fırlayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Çulluk'un cenazesi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başladı.

SOLLAMA YAPIP ARAÇLARIN ÖNÜNE GEÇİYOR

Öte yandan Arda S.'nin araçla giderken hızlı şekilde sollama yapma anı bir başka aracın kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, gencin hızla sollama yapıp diğer araçların önüne geçtiği görüldü.

Büyükçekmece'de hızlı sollama: Araçtan fırlayan kız hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...