Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mossad'ın yeni başkanı Cohen oldu

Düzenleyen:
Mossad'ın yeni başkanı Cohen oldu

DÜNYA Haberleri

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, İsrail gizli servisi Mossad'ın başkanlığına, mevcut Milli Güvenlik Konseyi Başkanı Yossi Cohen'i atadığı bildirildi.

İsrail başbakanlık ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Netanyahu'nun yakın çalışma arkadaşı olarak bilinen ve 2013'den bu yana kendisine milli güvenlik danışmanlığı yapan Cohen, 2011'den beri Mossad başkanlığı yapan Tamir Pardo'dan ocak ayında görevi devralacak.

Netanyahu atama ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mossad'ın yeni başkanı olarak Cohen'in önünde bulunan görevlerden en önemli üç tanesi şunlar: İsrail'e yönelik tehditlerin ortadan kaldırılması, istihbarat toplama faaliyetlerinde siber ve gelişmiş yeni teknolojilere adapte olunması, Arap ve Müslüman ülkeler de dahil, diplomatik iletişim için ortam hazırlaması" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...