Bosna Hersek, Mahir için yürüyor

Düzenleyen:
Bosna Hersek, Mahir için yürüyor

DÜNYA Haberleri

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın Dobrinya semtinde yaşadığı binanın sekizinci katından atlayarak intihar eden 14 yaşındaki Mahir Rakovac için bugün ülke genelinde "sessiz yürüyüşler" düzenleniyor.

Bir dönem FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen okulun iki farklı şehirdeki okulunda eğitim gördüğü ve bu dönemde cinsel tacize/şiddete maruz kaldığı iddia edilen 14 yaşındaki Mahir Rakovac, Saraybosna'nın Dobrinya semtinde yaşadığı binanın sekizinci katından atlayarak intihar etmişti.

Ölümü ülke genelinde büyük yankı uyandıran Mahir için geniş çaplı soruşturma başlatılırken, sosyal medyada "Mahir için adalet" kampanyası başlamıştı.

Bosna'da toplumun her kesimini rahatsız eden ve derinden yaralayan olay sonrası, bugün başta başkent Saraybosna olmak üzere ülke genelinde "sessiz yürüyüşler" düzenleniyor.

Fotoğraf: Zvonko Komsic / N1

MAHİR HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...